Koska joku saattaa olettaa, että olisin tyhmä, kerron tälle herra Jokulle pari asiaa:

  1. Herra Jokulla on jotain huonosti toteutettuja, mutta muuten tosi hyviä elokuvia vastaan
  2. Herra Joku on todennäköisesti tehnyt yleistävän mielipiteen muutaman jakson tai minuutin perusteella

Katsoin nimittäin elokuvan Pokémon 3: Entei.

Menin kaverin kanssa kauppaan. Alun perin tarkoituksemme oli vain tarkistaa kinastelun päätökseksi, että paljonko kolmoskaljassa on alkoholia. Minä sanoin, että 4,7 prosenttia, ja kaveri sanoi 3,7 prosenttia. Tutkimustulos todisti kummatkin vääriksi, mutta minut lähemmäksi: 4,6 prosenttia.

Samalla reissulla ostin heräteostoksena kyseisen elokuvan. Sitten katsottiin se kaverin luona. Seuraava kappale ei ole itsen elokuvan juonta, vaan pieni hauska sivupyrähdys. Saa kuitenkin jättää lukematta.

Elokuvan alku oli täynnä söpöyttä. Pikachu- ja pichu-pokémoneja. Ash tovereineen menee johonkin kaupunkiin tekemään jotain muutamaksi tunniksi, ja he antavat pokémonien mellastaa vapaasti ympäriinsä. Pikachu tapaa pichuja, ja niiden mukana onnistuu eksymään kaupungin syövereihin. Lopulta Pikachu kuitenkin löytää tiensä takaisin.

En nytkään jaksa kertoa juonesta mitään, paitsi sen, että se on toteutuksesta huolimatta hyvä. Katsoimme sen suomeksi dubattuna, koska Suomessa sitä ei tietääkseni ole näytetty alkuperäisellä kielellä. Ja DVD:llä oli kielinä vain englanti, ruotsi, suomi, tanska norja ja islanti. En tiedä onko näistä mikään se alkuperäinen kieli.